BTEC - bouwkundig tekenaar en bouwadviesbureau

Of het nu gaat om een groot of klein bouwproject, woning of bedrijfspand. BTEC is hét bouwkundig adviesbureau voor deskundig en onafhankelijk advies voor het gehele (ver)bouwtraject. Wij hebben alle disciplines in huis om jou volledig te ontzorgen bij jouw bouwplannen. Wij begeleiden en adviseren jou van schets tot oplevering. Dit hebben we ook al voor veel mensen en bedrijven mogen doen. Benieuwd wat wij al gerealiseerd hebben?

Wat wij doen

BTEC is een echt familiebedrijf. Jan is register constructeur, Izaäk is bouwkundig ingenieur en Ditty neemt de administratie voor haar rekening. Samen helpen we klanten met het omzetten van ideeën naar concrete bouwplannen. Zo realiseren we voor diverse partijen de constructieve en bouwkundige tekeningen en berekeningen.

Wij luisteren naar de klant, dit staat bij ons centraal. Wij geven deskundig en onafhankelijk advies op basis van onze jarenlange kennis en ervaring, ongeacht de grote van het bouwproject.

De uitdagingen zijn bij ieder project uniek met verschillende eisen en wensen. Het realiseren van een bedrijfspand waarmee een ondernemer de volgende fase in gaat. Of het uitdenken en tekenen van een droomhuis. Dat maakt het werk leuk en uitdagend.
BTEC

Wat de opdracht ook is, wij zorgen altijd voor kwaliteit en denken met de klant mee. Of het gaat om een prachtig ontwerp of een betrouwbare berekening voor een sterke constructie. Wij houden altijd rekening met functionaliteit, vormgeving, budget, energie en maakbaarheid.

Ga jij (ver)bouwen) en heb je deskundig en onafhankelijk bouwadvies nodig? Neem gerust contact op en ontdek in een vrijblijvend gesprek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze mensen

REGISTER CONSTRUCTEUR

Jan de Boer

BOUWKUNDIGE INGENIEUR

Izaäk de Boer

ADMINISTRATIE

Ditty de Boer